Nel mio ristorante faccio un pò tutto, sono il Boss e tanti umani che lavorano quì dipendono da me. La sala è il mio regno e mi piace da matti. Con il mio olfatto mi assicuro che in cucina fili tutto liscio e nel frattempo, dalla mia poltrona, controllo tutti quelli che entrano nel mio bel ristorante, sia i miei amici cani che tutti gli umani. Il mio motto? Bau Different!
I have been working in the restaurant business for 10 years and for me, it’s been a real journey. Meeting the needs of customers is my ultimate goal. There is nothing more gratifying than providing an excellent service to our customers. My colleagues are my family and together, we achieve great results.
Amo il mio lavoro e mi innamoro ogni giorno di più da ormai 20 anni. La cucina è una sfida continua che si rinnova di volta in volta e che affronto quotidianamente utilizzando un ingrediente principale: la PASSIONE. Il mio obiettivo è far sì che ogni cliente possa avere un buon ricordo di ogni mio piatto e la più grande soddisfazione nasce quando ciò avviene.
La mia passione per i dolci nasce lentamente e solo finita la scuola alberghiera. Una volta messo piede nelle varie cucine dei ristoranti dove ho lavorato è scoppiato l’amore e il fascino per il mestiere di pasticcere. Le persone incontrate durante il mio percorso lavorativo sono state fondamentali per me e per la mia crescita lavorativa. La loro dedizione e tenacia per questa professione ha portato ad affascinarmi sempre più, tanto da diventarne oggi il mio lavoro di cui vado fiero.
It all began almost as a game. When, almost 20 years ago now, I found myself in the world of catering and at the time I was completely unaware that this job would become a great love. With perseverance, dedication and many sacrifices over the years I have honed my skills and learned new ones. Every day I try to give a smile to my colleagues and one of my goals is to be able to give the customer a special evening to break away from the daily routine !
I love my job as it requires a constant commitment and excellent managerial capabilities, but also (and most importantly) lots of love and passion. It is the passion for this job that means you can achieve and give satisfaction – something you see through our customers’ smiles and gazes. Each client is considered part of our family and any time that they come back to our restaurant, it will feel like going back home. One of the pleasures of life is to eat well and, if so, when you do it with family, nothing more is missing.
Working with and for each guest, the feelings experienced working on any event are an immense joy. ??I believe that a smile is the best way to treat every customer. It’s also the best thank you to get from a customer for realising the event just as they wanted. I’ve worked in events for over 10 years. What started as a game for me ultimately became my dream job.